Het leren van de maanden van het jaar in het Engels kan op verschillende manieren nuttig zijn. Ten eerste kan kennis van de maanden in het Engels u helpen bij het invullen van papieren of formulieren waarvoor u een datum moet invullen. Bovendien kan het u helpen bij het bijhouden van afspraken, deadlines, en andere belangrijke data. Bovendien zijn veel feestdagen aan specifieke maanden gebonden, dus kennis van de maanden kan u helpen om die gelegenheden te plannen. 

Tenslotte kan het correct kunnen aangeven van de maanden in het Engels gewoon een kwestie van praktisch nut en efficiëntie zijn; als iemand u vraagt welke maand het is, zult u snel en zelfverzekerd in het Engels kunnen antwoorden. Al met al is het leren van de maanden van het jaar in de Engelse taal een inspanning die de moeite waard is en een aantal voordelen kan hebben.

Het leren van de alle maanden in het Engels hoeft niet moeilijk te zijn, het zijn er tenslotte maar twaalf en leer je deze het beste door ze te blijven oefenen en in de praktijk te gebruiken. Om je op gang te helpen hebben we ze hieronder voor je vertaald en in een overzicht gezet. Mocht je meer dan alleen de maanden willen leren dan kun je hier alle online taalcursussen Engels vinden.

NederlandsEngels
januariJanuary
februariFebruary
maartMarch
aprilApril
meiMay
juniJune
juliJuly
augustusAugust
septemberSeptember
oktoberOctober
novemberNovember
decemberDecember