Cambridge English is een divisie van de Cambridge University. Zij ontwikkelen en produceren ’s werelds populairste scala aan kwalificaties voor leerlingen en leraren Engels. Meer dan 5 miljoen mensen leggen elk jaar in 130 landen hun examen af.

Ze hebben een breed scala aan kwalificaties, van eenvoudig tot complex, en elke kwalificatie is ontworpen om leerlingen te helpen hun Engelse taalvaardigheid te verbeteren. De meest populaire kwalificaties zijn de Cambridge English: First (FCE), de Cambridge English: Preliminary (PET) en de Cambridge English: Advanced (CAE).

Cambridge Universiy

Cambridge Engels cursussen.

Cambridge Engels biedt ook een reeks ondersteunende materialen, waaronder cursusboeken, oefentoetsen en online hulpmiddelen. Een cursus Cambridge kun je op meerdere manieren volgen een daarvan is deze via een thuisstudie aanbieder in je eigen tempo te volgen om daarna het officiële examen af te leggen.

Wat is het verschil tussen Cambridge en andere examens Engels?

Examens Cambridge Engels verschillen van andere examens omdat ze zich richten op het echte Engels, gebruikt in alledaagse situaties. Ze zijn ontworpen om uw taalvaardigheden te verbeteren, zodat u effectief kunt communiceren in een Engels sprekende omgeving en bijvoorbeeld een perfecte mail in het Engels kunt opstellen.

Wat zijn de voordelen van het afleggen van een examen Cambridge Engels?

Er zijn veel voordelen verbonden aan het afleggen van een Cambridge examen. Dit zijn er slechts enkele van:

  • Verbeter uw Engelse taalvaardigheden: Alle examens van Cambridge zijn ontworpen om u te helpen uw Engelse taalvaardigheden te verbeteren.
  • Krijg internationale erkenning: De kwalificaties Engels van Cambridge worden erkend door werkgevers, universiteiten en hogescholen over de hele wereld.
  • Vergroot uw carrièremogelijkheden: Een kwalificatie van Cambridge kan u helpen een baan te vinden of vooruitgang te boeken in uw carrière.
  • Studeren of werken in het buitenland: Veel landen vereisen een bepaald niveau van het Engels voor studie of werk

Het belangrijkste doel van Cambridge University is om mensen te helpen Engels te leren en hun vaardigheden aan de wereld te bewijzen. Hun de examens worden erkend door meer dan 20.000 universiteiten, werkgevers en overheden over de hele wereld.

Cambridge Engels Niveaus
Cambridge Engels Niveaus

Welke niveaus zijn er bij Cambridge Engels?

Ze hebben een breed scala aan examens op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden. Ze bieden ook kwalificaties voor specifieke doeleinden, zoals zakelijk Engels of Engels voor academici

Het populairste examen van Cambridge is het First (vroeger bekend als het Preliminary English Test of PET). Het toont aan dat u in eenvoudig Engels kunt communiceren en is het niveau dat door veel universiteiten en werkgevers wordt vereist. Meer dan 2 miljoen mensen leggen dit examen elk jaar af.

Als u in een Engelstalig land wilt studeren of werken, kan het afleggen van een Cambridge Engels examen u helpen uw doel te bereiken.

Cambridge Engels examen

Wat zijn de meest populaire Cambridge Engels examens?

De populairste examens van Cambridge zijn:

  • First (voorheen bekend als de Preliminary English Test of PET)
  • Advanced (voorheen bekend als het Certificate in Advanced English of CAE)
  • Proficiency (voorheen bekend als het Certificate of Proficiency in English of CPE)

Hoe kan ik me voorbereiden op een examen Cambridge Engels?

Er zijn verschillende manieren om u voor te bereiden op een Cambridge examen, waaronder:

  1. Het volgen van een cursus bij een gekwalificeerde docent.
  2. Zelfstudiemateriaal gebruiken.
  3. Oefentoetsen maken.

Wanneer u zich inschrijft voor een Cambridge examen, ontvangt u een Candidate Handbook met alle details over hoe u bereid je voor op het examen van je keuze.

Wat zijn de kosten voor het afleggen van een examen van Cambridge?

De kosten voor het afleggen van een examen Cambridge Engels variëren per examen, land en examencentrum. U kunt hier meer over te weten komen door contact op te nemen met uw lokale Cambridge English Language Assessment kantoor of testcentrum. Interesse Engels leren? Bekijk in dit overzicht de beste Engels cursussen.