Neem contact met ons op

Heb je vragen over Engels leren, opmerkingen of suggesties. Neem dan vrijblijvend contact met ons op door gebruik te maken van onderstaand contactformulier. Wil je weten welke cursussen Engels er allemaal beschikbaar zijn bij de verschillende aanbieders van online thuisstudies, bekijk het complete aanbod via deze knop.

Vragen & Suggesties

Heb je een simpele vraag opmerking of suggestie? Neem contact op!

Samenwerkingen

Ben je een bedrijf en wil je met ons samenwerken? Neem contact op!

Hulp & Advies

Niet zeker welke studie je moet kiezen? Vraag ons om advies.

Email

Stuur ons een bericht!

Info

Neem contact met ons op

E-mailadres

info@engelsleren.net (nog aanmaken)

Locatie

Zeussingel 77.
1363 TM Almere Poort

FAQ

Veelgestelde Vragen

Staan jullie open voor nieuwe samenwerkingen?

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en goede ideeën. Heb jij een samenwerkingsvoorstel? neem dan contact met ons op middels bovenstaand contactformulier. 

Welke cursus moet ik kiezen?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Door het grote aanbod digitale en klassikale cursussen kun je bijna zeggen dat er altijd wel een cursus op maat te vinden is. Er is altijd een cursus die het beste bij je past. Op basis van je doelen en huidige kennis van de Engelse taal kunnen wij je helpen met het vinden van een passende cursus.

Waar vindt ik de verschillende cursus categorieën?

Naast onze complete overzichtspagina met daarop alle cursussen Engels en waar zoeken naar een specifieke cursus heel makkelijk is. Hebben wij de taalcursussen onderverdeel in meerdere categorieën. Met het menu bovenaan de website kun je navigeren naar aparte pagina’s over de zakelijke cursussen, cursussen voor beginners en gevorderden. De erkende schoolcursussen en zelfs cursussen Engels voor kinderen. 

Kan ik bij jullie adverteren?

Naast samenwerken hoort ook adverteren bij de mogelijkheden. Wij bieden meerdere adverteer mogelijkheden op onze website. Vraag naar meer informatie en neem contact met ons op.

Kan ik een Cambridge diploma halen?

Jazeker! Bij bijna alle cursussen Engels kun je een Cambridge examen afleggen op meerdere niveau’s. Of je nu beginner, gevorderd op zakelijk of HBO niveau een cursus volgt. Er is altijd een mogelijkheid om het erkende Cambridge diploma te bemachtigen.

Is Cambridge erkend en wat heb ik eraan?

Wanneer je het over cursussen Engels en de taal hebt, dan heb je het al snel over een Cambridge diploma, maar wat is het? Het Cambridge diploma wordt wereldwijd door scholen en bedrijven erkend. Deze wordt erkend als bewijs van jouw taalvaardigheden en is werk vinden of een vervolg studie veel makkelijker.

Schrijf je in voor een Cursus Engels!

Of je nu Engels leren wilt voor privé of werk doeleinden. Voor jong en oud, voor beginners en gevorderden is er een ruim aanbod in verschillende cursussen Engels bij meerdere aanbieder in thuisstudies en online leren. Bekijk het complete aanbod Cursussen Engels via onderstaande knop.

Totaal overzicht cursussen Engels