Engels voor beginners

9 taalcursussen

Wil jij Engels leren of opfrissen? Met de keuze uit onderstaande taalcursussen voor beginners leer je op een leuke manier Engels spreken, schrijven en lezen. Ideaal voor op vakantie en of je CV voor je carrière.

Geen vooropleiding nodig

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om een taalcursus voor beginners te volgen. Wel is goede basiskennis van de Nederlandse grammatica welkom.

Haal het erkende University of Cambridge diploma

 Haal het internationaal erkende Cambridge diploma op niveau A1, A2 & B1. Let op dit verschilt per cursus.

CURSUSSEN

Alle cursussen Engels voor beginners

NHA – Engels voor beginners

12 maanden

 NHA Cursussen

Leer zo snel en efficient mogelijk Engels met deze NHA taalcursus. Vergroot je woordenschat door alledaagse situaties te oefenen in deze praktijkgerichte taalcursus. Oefen met de gratis mediaplayer en geluidsbestanden de luister en spreekoefeningen.

€179

NHA Engels beginners & gevorderden

15 maanden

 NHA Cursussen

Met deze combinatiecursus leer je perfect Engels voor alle doeleinden. Een gesprek voeren of wereldwijd communiceren is geen probleem meer voor je na het afronden van deze combi-opleiding. Door de overlapping van de cursussen spaar je een hoop geld uit. 

€249

Laudius – Engels voor beginners A1

5 maanden

 

Met de cursussen van Laudius kan iedereen snel Engels leren. Leer stap voor stap Engels volgens de Europese richtlijnen met duidelijke spreek en luistervaardigheid oefeningen. Deze cursus is inclusief audio bestanden via het digitale leerplatform.

€99

Laudius – Engels voor beginners A2

5 maanden

Leer op A2 niveau Engels voor beginners. De cursus bestaat uit meerdere onderdelen o.a: Kennismaking, Leer vertellen over je werk, familie en waar je woont. Praat over vrije tijd, vakanties en feestjes. Leer boodschappen doen, reizen en in andere alledaagse situaties Engels te spreken. 

€99

LOI – Basiscursus Engels

4 maanden

LOI opleidingen

Kun je nog geen of maar slecht Engels? Dan is de basiscursus een goed begin. Geen moeilijk gedoe met grammatica maar leer alledaagse simpele woorden zodat je in ieder geval overweg kunt met wat basis taal. Deze cursus duurt 4 maanden en volg je eenvoudig vanaf elk apparaat online.

€236

LOI – Engels voor beginners

8 maanden

LOI opleidingen

Dit is een taalcursus op B1 niveau waarmee je als beginner beter Engels leert spreken, schrijven en lezen. Door de bijgeleverde MP3 audiobestanden die ingesproken zijn door native sprekers leer je ook de uitspraak van woorden onder controle te krijgen. Meld je vandaag nog aan!

€312

LOI – Beginners & gevorderden

14 maanden

 LOI opleidingen

Dit is een LOI combinatiecursus op eindniveau B2 waarmee je op een voordelige manier perfect Engels leert. Door de basis en een cursus voor gevorderden samen te voegen bespaar je naast geld ook veel tijd bij het leren van deze mooie taal. Klik op de knop om meer informatie te lezen.

€546

NTI – Engels voor beginners

8 maanden

 NTI thuisstudies

Met deze praktijkgerichte taalopleiding die bestaat uit 60 lessen leer je o.a telwoorden, de grammatica, vergroot je Engelse woordenschat en leer je nieuwe woorden, zinnen en Engelse begrippen die je helpen om goed in het Engels te communiceren. Schrijf direct in!

€269

NTI – Engels A1, A2 & B1
6 maanden

NTI thuisstudies
Nu met 50% korting en een leuk cadeau naar keuze. Kies zelf op welk niveau je wilt studeren uit A1, A2 of B1. Leer in je eigen tempo helemaal online of kies voor de boek variant en sluit de taalcursus af met het erkende Cambridge examen en ontvang een internationaal erkend diploma. 

Vanaf €29,- p.m.

WAAROM ENGELS?

Waarom starten met Engels voor beginners?

Z

Wereldtaal #1

Engels is niet de meest gesproken taal ter wereld, maar wel de #1 wereldtaal die overal gesproken en gebruikt wordt. In elk land kun je in deze taal communiceren met anderen, en wordt veel belangrijke informatie in het Engels weergegeven.

Z

Meest gangbare en gebruikte taal in technologie

Apparaten zoals telefoons, tablets en computers maar ook alle andere elektronische apparaten en ontwikkelingen gebruiken Engels als voertaal. Voor apps, software en handleidingen is dit de meest gangbare taal.

Z

Persoonlijke ontwikkeling

Door een nieuwe ‘vreemde’ taal te leren stimuleer je je brein om meer te leren. Je leert bijvoorbeeld om meer informatie in je op te kunnen nemen. Elke vervolg studie wordt daardoor makkelijker en voelt vertrouwder aan. Daarnaast kun je ook informatie in het Engels tot je nemen en zo nog meer leren.

Z

Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Mensen die tweetalig zijn en naast Nederlands ook Engels spreken en schrijven hebben altijd voorrang op de arbeidsmarkt. Zeker nu we wereldwijd makkelijker zaken doen hebben meer bedrijven behoefte aan Engels sprekend personeel.

Z

Leer makkelijker nieuwe mensen kennen

Waar je ook komt ter wereld. Met Engels kun je makkelijk communiceren. De meeste mensen spreken de taal of minimaal een paar woorden. Hierdoor leg je makkelijker contacten voor nieuwe vriendschappen en of zakelijke relaties.

Z

Films, boeken, muziek & internet.

Waar je ook kijkt zie je dat Engels de gangbare taal is. Films, series, muziek en veel internet websites zijn in het Engels gemaakt. Wanneer je taalvaardig genoeg bent kun je meer begrijpen en dus van meer verschillende content genieten zoals podcasts, e-books, audioboeken en duizenden informatieve websites.

HOE WERKT HET?

Waaruit bestaat een cursus Engels voor beginners?

Studie programma

Bij de cursussen voor beginners leer je vooral de basis van een taal. Wat wil zeggen de belangrijkste aspecten van het Engels om je in alledaagse situaties te kunnen redden. Je leert nieuwe woorden, zinnen en termen binnen onderwerpen zoals:

 • Het begroeten van mensen.
  Leer hoe je mensen begroet en je jezelf kunt voorstellen.
 • Boodschappen doen in het Engels.
  Hiermee leer je hoe je naar bepaalde producten kunt vragen.
 • Reizen & vakantie.
  Tijdens een reis de weg kunnen vinden en of vragen is een belangrijk deel van basis Engels.

Verder wordt er aan je woordenschat gewerkt door het leren van veel nieuwe woorden. De grammatica wordt behandeld en leer je natuurlijk tellen in het Engels. Deze aspecten leer je door het doen van verschillende oefeningen en het maken van opdrachten die in je leerboeken staan.

Studiemateriaal en extra’s

Per aanbieder kan de inhoud en het lesmateriaal verschillen. Doorgaans ontvang je na je inschrijving alle benodigheden om een complete cursus zowel online als vanuit fysieke boeken te leren. Een cursus Engels voor beginners bestaat uit de volgende materialen.

 

 • Duidelijk en makkelijk te volgen lesmateriaal in luxe boeken en of ringbanden.
 • Audiobestanden (MP3) (Soms met bijgeleverde mediaplayer of taal app.
 • Coach en of persoonlijke begeleiding van een docent.
 • Taal-app voor op je telefoon, tablet of computer waarmee je veel oefeningen kunt doen. Ook onderweg of voor op vakantie.
 • Online digitale leeromgeving
 • Online community, kom in contact met andere studenten en leer samen.
 • Hoorcollege’s voor meer instructies.
 • Examen (Dit kan een standaard examen zijn van de aanbieder of een erkend Cambridge English examen op meerdere niveaus. Controleer dit bij de betreffende studie.

ERVARINGEN

Ervaringen van anderen

Het goed kunnen verstaan en spreken van Engels is nu belangrijker dan ooit. Het open deuren en kansen naar allerlei bestemmingen. Om in deze digitale snel veranderende wereld mee te kunnen doen heb ik mijzelf beloofd om mijn kennis op te schroeven. Inmiddels volg ik met veel plezier een cursus Engels voor beginners bij LOI.

Danielle Smit

LOI – Engels voor beginners

Films, series, boeken, podcasts, het is allemaal digitaal te verkrijgen en vereist vaak kennis van de taal. Ik lees graag Engelse boeken maar begrijp niet altijd alles wat er wordt geschreven. Daarom ben ik begonnen met een combinatiecursus voor beginners en gevorderden.

Sander M

NHA combinatiecursus voor beginners & gevorderden

Wil jij Engels leren? Schrijf je in!

Met ons totaaloverzicht cursussen kun je eenvoudig alle taalcursussen van verschillende opleiders met elkaar vergelijken op basis van studieduur, prijs en soort cursus. Gebruik de zoekfunctie om eenvoudig te navigeren tussen verschillende taalstudies terwijl je naar een passende cursus Engels voor beginners zoekt.

Bekijk alle cursussen