Zakelijk Engels leren

6 taalcursussen

Een cursus zakelijk Engels is voor iedereen die zijn huidige taalvaardigheid wil uitbreiden met het zakelijke gebruik van de Engelse taal. Als bedrijf of als persoon vergroot je hiermee je bereik en je vaardigheden om beter internationaal zaken te doen.

Niveau-eisen - Basiskennis Engels is vereist

Je moet op z’n minst over de basiskennis van de Engelse taal beschikken om een cursus zakelijk Engels te kunnen volgen.

Haal het internationaal erkende Cambridge diploma

 Haal het wereldwijd erkende diploma van Cambridge English Language Assessments op niveau B1, B2 en C1.

CURSUSSEN

Alle cursussen zakelijk Engels

NHA – Business English

9 maanden

 NHA Cursussen

Leer vloeiend Engels spreken, luisteren, lezen en schrijven met deze zakelijke cursus ‘Business English van NHA. Leer zakelijke begrippen, uitdrukkingen en communiceer beter met internationale klanten en partners in het buitenland. 

€399

NHA – Zakelijk Correspondentie

12 maanden

 NHA Cursussen

E-mail of schrijf je veel, per brief of digitaal? Veel communicatie gaat schriftelijk. Denk aan contracten, brieven en offertes maar ook gewone e-mails. Om beter zaken te kunnen doen is heldere communicatie belangrijk. Leer foutloos schrijven met Zakelijke Correspondentie Engels.

€149

Laudius – Business Engels

9 maanden

 

Wil je internationaal zaken doen of bij een bedrijf werken dat in het buitenland zaken doet? Met een goede basiskennis Engels op zak is de taalcursus Business Engels van Laudius zeer geschikt om je zakelijke taalvaardigheid uit te breiden om een erkend diploma te halen.

€379

Laudius – Technisch Engels

4 maanden

Niet alleen op financieel en zakelijk niveau wordt Engels het meest gebruikt. Ook zijn alle technische handleidingen voor apparaten en machines in het Engels. Trainingen van technisch personeel vinden bij internationale bedrijven ook in het Engels plaats. Start vandaag nog met een erkende cursus.

€229

NTI – Zakelijke communicatie Engels

6 maanden

NTI thuisstudies

Breng je luister, lees, schrijf en spreekvaardigheid naar een professioneel niveau met deze cursus zakelijke communicatie Engels bij NTI. Deze cursus wordt met het officiële MBO examenonderdeel afgesloten en ontvang je het MBO certificaat. Schrijf je vandaag nog in en profiteer van de aanbieding.

€259

NTI – Spoedcursus zakelijke communicatie
2 maanden

NTI thuisstudies

Dit is een spoedcursus waarmee je in 2 maanden tijd leert communiceren met relaties en je collega’s in het Engels. Door luister, lees, spreek en schrijfoefeningen vergroot je je taalvaardigheid en leer je op een professioneel niveau om te gaan met anderen in de Engelssprekende bedrijfswereld.

€232

WAAROM ENGELS?

Waarom zakelijk Engels leren?

Z

Communiceer beter met collega's

De wereld wordt kleiner en bedrijven werven personeel uit alle landen. Leer Engels en communiceer beter met je Engelssprekende collega’s.

Z

Boost je carriere

Alleen of in samenwerking met je werkgever kun je zakelijk Engels leren om deze aan je competenties toe te voegen en waardevoller voor een bedrijf te zijn. 

Z

Doe internationaal zaken

Begin een internationaal bedrijf of start met zaken doen in het buitenland. Breng je business skills naar een hoger niveau en de kans op succes groeit met je mee.

Z

Leer de cultuur verschillen en begrijp ze beter

Met een cursus Engels leer je niet alleen de taal, maar ook de cultuur beter te begrijpen. Voorkom misverstanden en leer de cultuur verschillen.

Z

Vergroot je woordenschat

In de zakenwereld worden veel specifieke termen gebruikt. Denk aan contracten, offertes en andere afspraken. Leer deze termen en je komt professioneel over.

Z

Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Nu meer dan ooit is het foutloos Engels kunnen spreken en schrijven een voorwaarde bij veel bedrijven. Leer professioneel Engels en de kansen liggen voor het oprapen.

VOORDELEN

De voordelen van zakelijk Engels?

Technologie & Cultuur

Technologie heeft de laatste decennia de manier waarop we communiceren en zaken doen gigantisch veranderd. Het is nu makkelijker dan ooit om een bedrijf te starten en direct internationaal zaken te doen met mensen in andere landen. Nu technologie geen obstakel meer is kunnen de taal en cultuurverschillen dat wel zijn.

Door je te verdiepen in de nummer één wereldtaal Engels en je deze op zakelijk niveau eigen te maken haal je ook dit obstakel weg. Door cultuurverschillen kunnen misverstanden ontstaan die niet hoeven. Voorkom deze door op professioneel niveau te communiceren in het Engels. Wordt nog beter, succesvoller en groei met het volgen van een cursus zakelijk Engels.

Wat krijg je bij een cursus Zakelijk Engels?

Dit is uiteraard per studie aanbieder anders. De meest gebruikte methodes en lesmaterialen bestaan uit de volgende dingen.

 

  • Een taal-app, mediaspeler of online platform met geluidsbestanden met daarop door native speakers ingesproken dialoog voorbeelden.
  • Boeken, woordenlijsten & oefenopgaven.
  • Begeleiding door een leraar die ook je huiswerk controleert en waar je vragen aan kunt stellen.
  • Een online leer platform en community om met mede studenten in contact te komen om elkaar te helpen en het leuker te maken.
  • Regelmatig leuke aanbiedingen en cadeau’s.

Wat ga je doen tijdens de cursus?

Wederom is de exacte inhoud per aanbieder verschillend. Om precies te weten wat het studieprogramma bij LOI, NTI, NHA of een van de andere opleidingsintituten inhoudt kun je het beste de cursus omschrijving op de betreffende website lezen. Kijk in ons cursussen overzicht voor alle taalcursussen Engels om makkelijk te navigeren.

Tijdens een zakelijke taalcursus leer je lezen, schrijven, luisteren en spreken. Daarnaast leer je ook veel over de Engels cultuur en ga je onderandere de volgende onderwerpen behandelen om je taalvaardigheid en woordenschat te vergroten. Het voeren van zakelijke telefoongesprekken en dialogen is een belangrijk onderdeel van de cursussen. Zakelijke brieven opstellen en vertalen. Contracten en offertes opstellen, handleidingen, brochures en verschillende formulieren maken in het Engels. Je leert de Engelse grammatica beter te begrijpen, sollicitaties schrijven en vervolgens uitnodigen voor een gesprek. E-mailen, teksten lezen en afspraken maken.

Kortom er wordt geen enkel aspect binnen het bedrijfsleven weggelaten om zo op hoog niveau professioneel zakelijk Engels te leren.

ERVARINGEN

Ervaringen van anderen

Ik dacht dat mijn Engels voldoende was maar niets bleek minder waar. Zakelijk is dit heel anders dan het huis tuin en keuken Engels dat de meeste mensen spreken. Dankzij mijn cursus voel ik mij een stuk zekerder in de communicatie met mijn buitenlandse collega’s en relaties.

Viviënne

HR medewerker – Internationaal opererend bedrijf

Zodra het eerste door de taal ontstane misverstand een feit is besef je dat er meer te leren is. Communicatie is in mijn vak een essentieel onderdeel en kunnen door miscommunicatie grote problemen ontstaan. Deze risico’s probeer ik nu weg te nemen door een studie Engels. 

Kenneth

Sales medewerker

Meld je vandaag aan met korting!

Bekijk alle Engelse taalcursussen in ons overzicht met de daarbij horende prijzen en specificaties zoals aanbiedingen. Bekijk welke aanbiedingen en kortingen er zijn en schrijf je vandaag nog in voor een cursus.

Bekijk alle cursussen